Relatie evenement

Relatie evenement

Relatie evenement

MAPH organiseert spetterende belevingen voor ondernemingen. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een uitbundige opening, een jubileum, een spectaculaire productpresentatie, een relatiedag of een bedrijfsfeest zijn.

MAPH coördineert en faciliteert het volledige evenement en neemt jou alle zorgen uit handen. Door jouw behoefte en onze expertise optimaal met elkaar te matchen, zorgen wij voor een relatie evenement op maat. Een evenement waar nog lang over zal worden nagepraat.

Begeleiding op maat

Wij zijn specialisten in het bieden van een enerverende beleving voor zowel je personeel als je leveranciers, maar ook voor je relaties en klanten. We hebben een professioneel team voor je klaar staan dat jouw evenement met een glimlach begeleidt. En of dat nu workshops, doe-activiteiten, demo-activiteiten of een uniek concept voor een bedrijfsuitje is; we gaan voor een totale beleving die zijn gelijke niet kent.

Enthousiast?

Kijk gerust even rond op onze website wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op voor iets compleet nieuws, iets waar jezelf nog nooit van hebt durven dromen. Alles ligt binnen bereik!

Kijk hieronder voor een overzicht van onze relatie evenementen.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl