Zakelijke evenementen organiseren

Zakelijke evenementen organiseren

Business programma’s

MAPH organiseert evenementen in alle soorten en maten. Onze zakelijke evenementen zijn bedoeld om de band te versterken met relaties, klanten en leveranciers. Door middel van een inventariserend gesprek brengen we samen de doelgroep en behoefte in kaart. Met deze basis, zorgen we ervoor dat je gasten op een spectaculaire en passende wijze zullen worden verrast.

Wij bieden een ruime keuze aan programmaonderdelen om zo een unieke ervaring samen te stellen. We zorgen voor een evenement op een geschikte locatie waar zakelijkheid en gezelligheid de boventoon voeren. Het wordt een professionele bijeenkomst waarmee hoe dan ook een prikkelend visitekaartje wordt afgeven. En hoe dat visitekaartje eruit ziet, dat is geheel aan jou.

Bedrijfsopening

Zo kun je bij ons terecht als er een bedrijfsopening of de opening van een nieuw pand te vieren valt. En omdat geen bedrijf hetzelfde is leveren we altijd maatwerk, voor ieder zakelijk evenement. Samen brengen we jouw wensen in kaart en zorgen we ervoor dat je een overweldigende indruk maakt op jouw netwerk. Tot in het kleinste detail en met de grootst mogelijke inzet maken we er een onvergetelijke evenement van.

Hetzelfde geldt voor de lancering van een nieuw product. Dat kun je toch niet ongemerkt voorbij laten gaan? Jij hebt al die tijd al je energie erin gestoken om dit tot een succes te maken, dus dat verdient een overweldigende productpresentatie met bijbehorend feest. Wij kennen de ins en outs van een goede productpresentatie, en helpen je hier graag bij.

Relatiedagen

Wil je jouw relaties eens even flink in het zonnetje zetten, kijk dan eens naar onze relatiedagen. De relatiedag is een zakelijk evenement staat helemaal in het teken van jouw relaties. Of het nu gaat om je klanten, je leveranciers (of allebei), zij staan in het zonnetje. Beloon ze met een een onvergetelijke dag gevuld met positiviteit waarmee jij je dankbaarheid kunt tonen.

Wil je je medewerkers inspireren, prikkelen en motiveren? Dan is de incentive reis echt iets voor jou. Met jouw team, wat hard voor je werkt, op een onvergetelijke en tot in de puntjes verzorgde reis. Klinkt goed toch? Met een incentive reis toon je je dankbaarheid voor hun inzet en erken je de arbeid die ze voor jou verrichten.

Inspirerend

Wij zijn de representatieve partner die jou volledig ontzorgt door met behulp van de inzet van onze zakelijke evenementen een inspirerende avond, dag of zelfs compleet weekend te organiseren.

Twijfel niet als je vragen hebt. Neem contact met ons op en dan komen we bij je langs om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend. We hopen snel van je te horen.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl