Entertainment programma’s

Entertainment programma’s

Entertainment programma’s

Entertainment is nogal een ruim begrip. Vrij vertaald betekent entertainment amusement. En dat kan een show zijn, een opvoering of uitvoering, maar ook een grandioos feest of heerlijk feestmaal. Wat ons betreft is entertainment vooral vermaak. En waar het begrip in het woordenboek nogal breed is, is ons aanbod in entertainment dat ook. Want vermaak moet er zijn voor iedereen. Daarom kun je voor elk entertainmentfeest bij ons terecht.

Bijvoorbeeld voor je personeelsfeest of bedrijfsfeest. Je kunt daarbij lekker groots uitpakken of het heerlijk intiem houden. Wil je een openingsfeest van je nieuwe bedrijfshal organiseren met een lekker stukje eten en een rijk aanbod aan drankjes, of ben je op zoek naar een op maat gemaakt bedrijfsfestival voor meer dan 1000 man? Wij regelen het voor je!

Met thema’s als Ibiza Club Night, Hollandse Avond of de Full Moon Party organiseren wij voor jou een unieke beleving voor al je medewerkers en andere relaties.

Op reis met je collega’s

Je kunt het dicht bij huis houden met je personeelsfeest, maar je kunt het ook een stukje verderop vieren. Een personeelsreis is daarbij een ultieme kans om je collega’s een fantastische ervaring te bieden door samen op pad te gaan. Dat kan in Nederland zijn, maar nog mooier is het om het over de grens te zoeken. Zo laten wij je met alle plezier kennismaken met bijvoorbeeld Londen, Antwerpen of Berlijn. Even het verstand op nul en een weekend lang maximaal genieten. Wij doen de rest.

Jubileumfeest

Wellicht heb je een mijlpaal bereikt met je bedrijf? Een jubileum bijvoorbeeld, dat geeft ook reden tot een feest! Een jubileumfeest is dan een uitgelezen mogelijkheid om je klanten, leveranciers en collega’s met elkaar te verbinden. En ook hier kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Voor je het weet hebben wij een reusachtige tent op je parkeerplaats gezet. Lichtshow en lasers erin, speakers erbij, een top-DJ achter de draaitafels en de voetjes kunnen van de vloer.

Maak je geen zorgen over de aankleding, wij maken er een plaatje van. En met catering in eigen beheer zorgen we dat er op het gebied van eten en drinken ook niks te klagen valt.

Winteractiviteiten

Laat je trouwens vooral niet tegenhouden door de winter bij het organiseren van een bedrijfsevenement. MAPH biedt niet voor niets winters entertainment aan. Wij toveren elke locatie om tot een heus winterwonderland! Met vuurkorven, sneeuw, warme chocolademelk en eventueel een Kerstman maken we er een gezellig geheel van.

Hieronder vind je een overzicht van onze entertainment programma’s.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl