Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeesten

Heb je weekend, zwarte jaarcijfers, een groot project afgerond, vakantie of een andere reden om stoom af te blazen? Dat mag gevierd worden! Het maakt niet uit wat je te vieren hebt, MAPH organiseert speciaal voor jou een bedrijfsfeest op maat. Niets is te gek! Elk bedrijfspand, circustent, feesttent of externe zaal toveren wij om tot een walhalla van vertier.

Ga je een een groot feest organiseren voor 20 gasten, 200 gasten of misschien wel 2000 gasten?
Met onze gevarieerde menukaart aan concepten kun je alle kanten op. Elk bedrijfsfeest wordt een heerlijke happening van epische proporties. Deze bewezen concepten bieden een totale beleving.
De muziek, aankleding, horeca en amusement worden allemaal door ons georganiseerd.
Alles zal naadloos aansluiten bij het thema en jouw behoeften.

Een gaaf feest op locatie is meer dan alleen een DJ, een dansvloer en een drankje. Wij leveren geen half gebakken thema’s en gare verkleedpartijen. Wij zorgen ervoor dat de locatie de beleving geeft van een compleet andere wereld. De concepten zijn naar eigen voorkeur aan te passen, met als doel een passende ervaring voor iedereen.
Heb je zin in een typisch Hollands feest, gaat je voorkeur uit naar een Caribbean summer feest of ga je liever back in time naar de 80’s en 90’s?

Kun je geen passend idee vinden voor jouw bedrijfsfeest tussen de al bestaande concepten of heb je zelf al een gaaf idee? Dan kunnen wij ook een volledig nieuwe beleving voor je bedenken en uitwerken. Het ultieme feest waar mensen nog dagen, weken of zelfs jaren over door praten!

Klaar om jouw bedrijfsfeest samen naar het hoogste niveau te tillen?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Mandy Rekers Mandy helpt je graag verder!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl