Jubileumfeest organiseren

Jubileumfeest organiseren

Een bedrijfsjubileum organiseren

Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Een uniek moment in het bestaan van jouw bedrijf,
en de perfecte gelegenheid voor een onvergetelijk feest samen met collega’s, leveranciers of relaties.

Bij het vieren van een jubileum kijk je terug naar de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Zo is het bedrijfsjubileum een mooie gelegenheid om de laatste ontwikkelingen en nieuws te delen en om collega’s in het zonnetje te zetten.

Bij de organisatie van een bedrijfsjubileum zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Uiteraard wil je niets over het hoofd zijn, een bedrijfsjubileum vier je immers niet iedere dag. Om je alvast op weg te helpen beschrijven we hieronder twee voorbeelden voor een onvergetelijk bedrijfsjubileum:

  • Een unieke jubileumreis
  • Een onvergetelijk jubileumfeest

Een unieke jubileumreis

Een jubileumreis is vooral geschikt voor de avonturiers en reizigers onder ons.
Ga samen met een groep collega’s op reis richting een prachtige stad naar jullie keuze. Loop door de zonovergoten straten en geniet van de sfeer. De hele reis is voor jullie georganiseerd.

Een onvergetelijk jubileumfeest

Een jubileumfeest is meer dan alleen een DJ, een dansvloer en een drankje. De beste muziek, een prachtige aankleding en bovenal een unieke beleving, geen jubileum kan zonder.

Beleef het met MAPH

Een jubileum kun je goed gebruiken als gelegenheid om je netwerk uit te nodigen en op een andere manier kennis te laten maken met het hele team. Dit draagt bij aan een betere relatie en verstandhouding tussen jouw collega’s onderling, maar ook met je netwerk.

Daarnaast kun je van de gelegenheid gebruik maken om je bedrijf eens op een andere manier onder de aandacht te brengen bij je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een unieke actie ter gelegenheid van het jubileum, de introductie van een nieuwe huisstijl of speciale klantdagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl