Wintereditie

Wintereditie

Winteractiviteiten

Wil jij graag een onvergetelijk winter themafeest houden om je personeel te verwennen of om ze te belonen?
Dan ben je bij MAPH aan het goede adres!

MAPH kan elke locatie omtoveren tot een heus winterwonderland met vuurkorven, sneeuw en natuurlijk de kerstman! Wij verzorgen alles voor je: de aankleding, het entertainment, de accommodatie, de techniek en zelfs de catering. Er wordt niks aan het toeval overgelaten. Wat we van jou vragen? Geniet van dit unieke winterfeest dat tot in de puntjes strak is georganiseerd.

Tijdens kerst of oud en nieuw een fantastisch feest vieren als een epische afsluiter van het jaar of als knallende start van het nieuwe jaar, met onze gezellige winteractiviteiten is alles mogelijk. Ben je niet zo van het feesten in het koude weer, dan is het zelfs mogelijk om een winter themafeest in de zomer te organiseren. Hoe tof is dat? Denk aan typisch winterse activiteiten, gewoon in de zomer, maar dan zonder de gevreesde kou.

Met onze winteractiviteiten is er van alles mogelijk. Barbecueën? Dat kan! Wij halen gewoon de barbecue voor je tevoorschijn. Wil je genieten van een knusse kerstmarkt? Ook dat kan! De typische Duitse kerstmarkt, maar dan zonder dat je naar Duitsland hoeft te reizen. Wij brengen de kerstmarkt bij jou op locatie, inclusief alles wat je er bij wil denken. Denk hierbij aan een warme chocolademelk, lekkernijen en natuurlijk leuk gezelschap. Ga je toch liever voor een sportieve winteractiviteit? Ook dat is mogelijk! Wat dacht je van zeepkisten racen, een biatlon, yuki gassen of je creativiteit uiten tijdens ice carving? De winterspelen zijn dichterbij dan je denkt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Klaar voor de volgende stap?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Nadine Hofte Neem contact op met Nadine!


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl